Home > Nieuws > Voorleesontbijt 2018

Voorleesontbijt

Woensdag 25 januari zijn we de nationale voorleesdagen gestart met het voorleesontbijt. Ouders hadden voor de kinderen een heerlijk ontbijtbuffet klaargezet waar de kinderen zelf hun ontbijt konden pakken. Daarna kwam er in elke groep een voorlezer die de kinderen een verhaal voorlas.

Bij de onderbouw kwam een arts en een verpleegkundige voorlezen wat goed paste bij het thema 'Ziekenhuis' waar ze nu aan werken. In de bovenbouw was er onder andere een striptekenaar en kwam er een verteller die met zijn kamishibai (Japans vertelkastje) een verhaal vertelde aan de klas.
Alle voorlezers hebben na het voorlezen nog verteld over hun beroep en de kinderen konden aan hen ook vragen stellen.

Het was een gezellige ochtend waarbij de kinderen genoten hebben van de mooie verhalen.

vln1 vln2

vln3