Home > De school > Ouderraad > Ouderbijdrage

Ouderbijdrage

De ouderraad verzorgt elk jaar diverse activiteit voor en met de leerlingen van de Jan Ligthartschool. Sommige daarvan kosten geld andere vragen juist inzet van ouders. Ook dit jaar rekent de ouderraad of de steun van ouders. Om activiteiten te bekostigen vraagt de Ouderraad aan het begin van het nieuw schooljaar altijd om een vrijwillige financiƫle bijdrage.

Voor dit schooljaar is het bedrag 35 euro per kind.  Heeft u drie of meer kinderen op de Jan Ligthart? Dan is het bedrag 30 euro voor het derde kind en de overige kinderen.

Voor de kleuters die pas na 1 januari 2016 op school begonnen zijn vragen wij u een bijdrage van 25 euro.

Bent u houder van een Gelre pas, voorheen Arnhem Card? Dan betaald de Gemeente Arnhem een bedrag voor elke van uw kind aan de school.

Voorkom vergeten en maak deze maand nog uw bijdrage over op banknummer:

NL 83 INGB 0002 3711 46 t.n.v.    Schoolfonds Jan Ligthartschool ondervermelding van de naam en klas van uw kind(eren)

Benieuwd welke activiteiten er door de ouderraad georganiseerd en/of bekostigd worden? Kijk op de website van school onder het kopje "Ouderraad" en klik op de link: activiteiten.

Het Fonds wordt beheerd door de penningmeester van de Ouderraad, Frank van de Laar. Uitgaven worden altijd gedaan in overleg met de Ouderraad en de School.
Voor eventuele vragen over het Schoolfonds kunt u terecht bij de penningmeester van het Schoolfonds: or.janligthartschool@debasisfluvius.nl

Samen gaan we er een fijn schooljaar van maken!

Namens de OR,
Frank van de Laar