Home > De school > Ouderraad > Leden van de OR

De ouders van de Ouderraad

OR leden Jan Ligthartschool

Schooljaar 2015 - 2016

Even voorstellen…....

Marlies Martens - voorzitter

marlies

Hallo, ik ben Marlies, moeder van Evi en Ameli. We wonen aan de overkant van de school, super dichtbij! In het dagelijks leven ben ik veel thuis en werk anderhalve dag per week als communicatiespecialist bij Ocaro, een trainingsbureau voor mensen die bij klantcontactcenters werken (denk aan de balie bij een gemeente bijvoorbeeld). Een heel gaaf team waarbij mensen en hun ontwikkeling centraal staan en waar ik mijn creativiteit goed kwijt kan! Sinds dit jaar ben ik voorzitter van de ouderraad. Ik hoop een bijdrage te leveren aan een plezierige schooltijd voor de kinderen. Tot op het schoolplein!

 

 

 

Karine Talens - secretaris

orHallo, ik ben Karine Talens, moeder van Floyd (inmiddels VO) en Rose.
Ik ben secretaris van de OR. Ik vind het leuk om actief te zijn binnen de OR, omdat ik op die manier betrokken ben bij de zaken die in school gebeuren. Ik hoop hiermee ook een leuke en goede bijdrage te leveren aan de activiteiten die de OR organiseert.

 

 

 

 

 

Suzanne van der Lee

Suzanne

Hallo, ik ben Suzanne van der Lee, moeder van Nils, Eline en Joris. Joris zit op de Jan Ligthart school. Ik heb het altijd al leuk gevonden om te helpen op school, als mijn werk dit toe liet (ik werk in de zorg met onregelmatige werktijden). Omdat ik het leuk vind om meer betrokken te zijn bij de school en me graag in wil zetten voor activiteiten in en om de school, heb ik me aangemeld voor de OR

 

 

 

Julijne Flendrie

Julyne

Ik ben Julijne Flendrie moeder van Sem en Noa (groep 8) en Milan . Ik heb mij aangemeld bij de OR, omdat ik het organiseren van evenementen leuk vind. Maar ook omdat ik graag meedenk over de kwaliteit en uitvoering van de "extra's" voor de Jan Ligthart kinderen. Daarnaast wil ik graag meer bij school betrokken zijn en op deze manier lijkt me dat een win-win.
Naast dat ik vaak thuis ben wanneer onze kinderen uit school komen, werk ik sinds twee jaar als zzp'er. Ik heb een kleine onderneming die genoemd is naar een uitspraak van Milan: "Geniant". Met Geniant verzorg ik onder andere trainingen en coachingstrajecten in zorginstellingen en scholen op het gebied van agressie signalering/hantering en weerbaarheid.

 

Carlijn Louwers

CarlijnIk ben Carlijn Louwers, moeder van Koen Heinen. Samen met William, Koen en af en toe zijn 3 grote zussen wonen wij  in de Wiltstraat. Koen heeft in Enschede op een soortgelijke school gezeten en ik zat daar ook in de OR. Ik heb daar 2 jaar met veel plezier allerlei activiteiten op school helpen organiseren. Juist de betrokkenheid van ouders maakt het voor een school mogelijk deze extra's te bieden. Ik ben zelfstandig restaurator van keramiek en glas en werk flexibel aan verschillende projecten zowel in mijn atelier als op locatie. Ik bak ook allerlei gekke, leuke taarten. Dat is inmiddels een erg uit de hand gelopen hobby.... Maar heerlijk om te doen!! Handvaardigheid en creativiteit zijn zaken die ik zeker meeneem bij mijn taken binnen de OR. Tot ziens bij alle leuke activiteiten!