Home > De school > Kinderopvang

Kinderopvang

Als school werken wij samen met verschillende organisaties voor kinderopvang. De kinderen worden door de verschillende organisaties opgehaald bij ons op school.

De SKAR maakt op dit moment voor de oudste kinderen gebruik van een lokaal op de dependance.

Hieronder stellen zij zich kort aan u voor:

 

Het Elfenbosch

Het Elfenbosch verzorgt opvang voor kinderen in een bijzondere omgeving waar zij plezier kunnen maken en uitgedaagd worden. Wij stimuleren, motiveren en begeleiden de kinderen bij hun ontwikkelingstocht. Ons dagprogramma is gestructureerd en zeer gevarieerd, waardoor alle ontwikkelingsgebieden spelenderwijs aan bod komen. De vertrouwde gezichten van deskundige pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat niet alleen uw kind, maar ook uzelf zich prettig bij ons voelt.

Kindercentrum Jacobiberg heeft een unieke ligging op een heuvel aan de rand van Park Klarenbeek aan een doodlopend pad. Op deze bijzondere locatie weerspiegelt het karakteristieke pand zijn rijke historie als jongerencentrum en popcentrum. Ook na de verbouwing tot kindercentrum blijft het markante uiterlijk van het pand behouden. Binnen hebben de ruimtes een totale renovatie ondergaan. Licht, ruimte en sfeer zijn daarbij belangrijke aandachtspunten. De inrichting straalt rust, warmte en gezelligheid uit, met een knipoog naar de hoogtijdagen van het popcentrum. Voor meer vragen kunt u contact met ons opnemen via 06-83662702, info@hetelfenbosch.nl of neem een kijkje op onze website www.hetelfenbosch.nl

__________________________________________________________________________________

 

BSO+ De Sterren

Bij BSO+ De Sterren vinden we het belangrijk dat kinderen écht zichzelf mogen zijn. Dit doen we door kleinschalige opvang aan te bieden en te zorgen voor een vast team van pedagogisch medewerkers. Bij ons zijn er maximaal 15 kinderen per dag op de BSO. Zo krijgt elk kind de aandacht die hij of zij verdient.

We gaan elke dag ECHT BUITENSPELEN! Dit doen we door op pad te gaan naar bijvoorbeeld de Leuke Linde, Sonsbeek, Park Klarenbeek, Thialf of de kinderboerderij. Onze BSO is gevestigd aan de achterkant van Wijkcentrum De Nieuwe Hommel, lekker dichtbij de Jan Ligthardschool dus!

Nieuwsgierig of onze BSO iets is voor u en uw kind(eren)? Maak dan een afspraak om kennis te komen maken en kijk eens rond op onze website: www.bso-desterren.nl

 

__________________________________________________________________________________

 

BSO Thialf

BSO Thialf is een kleinschalige BSO met een maximum van 20 kinderen.

We hebben een team van 3 vaste medewerksters en 1 vaste oproepkracht.

Op ons mooie speelterrein zijn we veel buiten.

De kinderen kunnen genieten van een uitdagende speelplek.

Ze kunnen oa steppen, fietsen, skeeleren, skaten en er worden diverse sporten aangeboden.

Wij eten en drinken bij voorkeur biologisch.

Voor de ouders die in de gelegenheid zijn hun kind voor half 6 op te halen, kunt u een contract afsluiten tot half 6.

Voor meer info kunt u altijd bellen 0646614054

Of de website bekijken.

__________________________________________________________________________________

 

KIDDOOS-Arnhem

KIDDOOS-Arnhem is de leukste BSO in Arnhem. Kwaliteit en gezelligheid op één plek.

Mooi en centraal gelegen in de stad met parkeergelegenheid en direct aan Park Sonsbeek, waar wij met de kinderen veel tijd doorbrengen.  Onze BSO biedt ruimte aan één groep scholieren. Daarmee blijven wij een kleinschalige BSO met veel aandacht voor vrije-tijd! Wij halen de kinderen zelf op bij school met eigen vervoer of lopend, als de afstand het toelaat.

KIDDOOS_Arnhem is een typische cultuur-BSO  Veel aandacht voor kunst, muziek en creativiteit. Regelmatig trekken wij er op uit en bezoeken leuke plekjes in onze omgeving. Naast de BSO wordt er ook dagopvang geboden aan kinderen tot 4 jaar en zijn wij babyspecialist, dus voor gezinnen met verschillende leeftijden bieden wij alles onder één dak.  U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Bezoek onze geheel nieuwe website voor meer informatie: www.villakakelbont.nl

__________________________________________________________________________________

 

BSO Vulkaaneiland (skar)

Wij hebben twee prachtige ruimtes die sfeervol en huiselijk zijn ingericht. Buiten hebben wij een mooie en ruime speelplaats met verschillende speeltoestellen. Wij spelen in op de leeftijd en ontwikkeling van uw kind van 4 en 6 jaar. Dit doen we door dagelijks activiteiten aan te bieden die passen bij de leeftijd en ontwikkeling van de kinderen. Ook gaan wij regelmatig spelen bij de Leuke Linde.