Home > De school > Kinderopvang

Kinderopvang SKAR verzorgt opvang op onze school

Buitenschoolse opvang op de Jan Ligthartschool.

Kinderopvang  SKAR verzorgt buitenschoolse opvang voor de kinderen van de Jan Ligthartschool.

Bso het Droomeiland heeft zijn plek in een eigen lokaal van het gebouw van de dependance. Kinderen worden door de pedagogische medewerkers uit de klas opgehaald en samen lopen ze naar de bso locatie. Voor meer info kijk op de website van SKAR

Een groot voordeel van een bso in de school is dat er een directe samenwerking is tussen de pedagogisch medewerkers en leerkrachten.

SKAR biedt de volgende soorten opvang:

• voorschoolse opvang
  • naschoolse opvang

SKAR:

Onze locatie zit in de dependance van de Jan Ligthartschool. We hebben twee lokalen als groepsruimtes. Wij spelen in op de leeftijd en ontwikkeling van uw kind van 6 t/m 12 jaar. Om dat goed te doen, werken we o.a met dagelijkse themagerichte activiteiten. We geven extra aandacht aan de oudste kinderen vanaf 8 jaar. Dat doen we omdat we het belangrijk vinden dat ook de oudste kinderen met veel plezier naar de bso komen.

Benieuwd naar de sfeer op onze locatie? Kom gerust een keer kijken of vraag een rondleiding aan.

20170906 122611 1504707883352 Resized